• Terug naar overzicht
Jesse

Jesse
van ekeren

"Zell-uf doen!"

06 januari 2016

Zell-uf doen!

Weet je nog, toen jullie kind een jaar of 3 werd wilde ze ineens alles zell-uf doen. Maar naar mate ze ouder worden draait dat volledig om. Neem als voorbeeld een scooterverzekering. Uit onderzoek, is gebleken dat de jeugd het ‘’lekker makkelijk’’ vind wanneer paps of mams de verzekeringen voor hen regelt. Het merendeel bleek eigenlijk weinig tot niets te weten over verzekeringen. En daar schrokken wij van. Wij vinden het tijd voor eigen verantwoording!

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind, en logisch ook! Maar op een gegeven moment is het tijd voor wat eigen verantwoording. Sterker nog het zelf laten regelen van dit soort zaken is juist erg goed voor de ontwikkeling van een kind. Een verzekering zelf laten afsluiten is een uitgelezen kans om jouw kind een mooie stap te laten zetten naar volledige zelfstandigheid.

Welke verzekeringen zijn er? Wat houden deze in? En welke aanbieders zijn er allemaal? Waar moet ik opletten? Waar sluit ik een verzekering af? Het begint in onze ogen met begrijpelijke taal. Voorwaarden zijn vaak geschreven in moeilijke taal en veel mensen zijn
daarom ook terecht bang voor de kleine lettertjes. Wij proberen middels normaal taalgebruik uit te leggen welke verzekeringen en mogelijkheden er zijn. Daarnaast zijn we interactief en staan we altijd live standby om vragen te beantwoorden via chat, Whatsapp, e-mail of ‘ouderwets’ via de telefoon. Mochten er vragen zijn, kunnen deze zo snel en goed mogelijk beantwoord worden. Geen vraag is te gek! Wij willen de jeugd helpen bij het zelf afsluiten van hun verzekeringen en een goede service te bieden, ook bij bijvoorbeeld een schade.

Ons doel is het leven van de jeugd een stukje veiliger, makkelijk en zelfverzekerder te maken. En dus die van de ouders wat rustiger. Wanneer je als 21 jarige precies weet wat je nodig hebt aan verzekeringen en dat zelf hebt geregeld, mag je best trots op jezelf zijn! Wij belonen deze toppers dan ook door een leuke korting te geven op de afgesloten verzekering.

Er is natuurlijk niks op tegen om samen met ouders de wereld van verzekeringen uit te pluizen! Er is alleen een groot verschil tussen het laten regelen door de ouders of zelf initiatief tonen. Veel jeugd ziet het als enorme drempel om bij een verzekeringskantoor naar binnen te lopen met hun vragen. Met dit online label kan het lekker ‘veilig’ vanuit huis geregeld worden, maar iedereen is ook van harte welkom op kantoor. Van Ekeren Direct wil deze drempel verwijderen.

  • Terug naar overzicht