Wie is Van Ekeren Direct

Alles over jouw verzekeringskantoor

100% onafhankelijk
vergelijken van meer dan
20 aanbieders.
Geen kleine lettertjes.
10% korting door zelf verzekering aan te vragen.
Gratis opzegservice.

Over ons

Van Ekeren Direct is jouw onafhankelijke verzekeringsadviseur. Dat wil zeggen dat wij samenwerken met zo’n 25 maatschappijen om een zo goed mogelijk pakket voor jou samen te kunnen stellen.

Wij bieden je de stevige basis van ruim 20 jaar ervaring in de branche. We vinden het belangrijk dat de jeugd voldoende geïnformeerd wordt over de verzekering wereld. Daarom leggen wij graag in normale taal uit wat alles in houdt en staan we voor je klaar wanneer je persoonlijk advies nodig hebt. Daarnaast zijn onze diensten eenvoudig en snel af te sluiten zodat het niet onnodig veel tijd in beslag neemt.
Onze nauwe samenwerking met Van Ekeren Kuiper, dè makelaar voor Leerdam, Gorinchem en omstreken, maakt ons pakket aan diensten, verzekeringen en hypotheken compleet.

Onderdeel van

Van Ekeren Direct is een onderdeel van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, gevestigd te Vuren. Daarnaast werken we ook nauw samen met Van Ekeren Kuiper, dé makelaar in Leerdam, Gorinchem en omstreken. We kunnen je helpen met een huis, verzekeringen en de hypotheek. Op deze manier bieden we een zo compleet mogelijk pakket aan.

Copyright © 2017 Van Ekeren Hypotheken & Verzekeringen
vanekeren-direct
Molenlaan 34214 EA Vuren Bellen:T. 0183 67 29 99