een Autoverzekering

die bij je past!

Gemiddeld cijfer: 8,8

174 klanten gingen je voor

100% onafhankelijk
vergelijken van meer dan
20 aanbieders.
Geen kleine lettertjes.
10% korting door zelf verzekering aan te vragen.
Gratis opzegservice.
grey-corner

Autoverzekering

Met een autoverzekering ben je verzekerd voor schade aan je eigen auto of veroorzaakt door jouw auto aan een andere auto. Het kiezen van de juiste autoverzekering is niet eenvoudig, omdat het moeilijk is om in te schatten of je deze de komende jaren nodig zult hebben. Wanneer je net je rijbewijs behaald hebt, is de kans misschien groter dat je in een gevaarlijke situatie terechtkomt. Bij een splinternieuwe auto of bij een hele dure auto ben je daarnaast waarschijnlijk bereid meer premie te betalen.

 

W.A

W.A. Beperkt Casco

W.A. Volledig Casco

 • Schade aan anderen:
  right-arrow
  right-arrow
  right-arrow
 • Diefstal:
  cross
  right-arrow
  right-arrow
 • Brand:
  cross
  right-arrow
  right-arrow
 • Storm/hagel:
  cross
  right-arrow
  right-arrow
 • Ruitschade:
  right-arrow
  right-arrow
  right-arrow
 • Schade door eigen schuld:
  cross
  cross
  right-arrow
 • Vandalisme: *
  cross
  cross
  right-arrow

Bereken je
autoverzekering

samen met Jesse!

(Direct online afsluiten mogelijk)

Wat heb je nodig en wat kost dat?
Bereken samen met Jesse de verzekering
die bij je past!

“ Tip: het verschil tussen WA en WA
beperkt casco is vaak maar heel klein.”

jesse

Jesse
van Ekeren

Op je eigen naam

Zoals hierboven al is aangegeven in de checklist, wordt er bij een autoverzekering onderscheid gemaakt tussen 3 verschillende verzekeringen. De W.A. verzekering is voor iedereen verplicht, maar je kan de verzekering zelf uitbreiden. Ga na wat voor jou belangrijk is en hoeveel je hiervoor wilt betalen.

Wij adviseren altijd om de autoverzekering op je eigen naam af te sluiten. Ook al moet je dan misschien wat meer betalen, je bouwt wel schadevrije jaren op en dus no claim korting. Daarnaast is het een groot probleem wanneer je in een ongeluk terecht komt en de verzekering staat op de naam van je ouders. De verzekeraar kan er dan voor kiezen om niet uit te betalen.

“ik wou mijn eerste auto goed verzekeren, en kan nu met een gerust hart mijn auto in stappen!”blue-arrow1

auto-girl

Je premie berekenen

Omdat er zo veel aanbieders zijn en je vaak te maken hebt met kleine lettertjes is het niet eenvoudig verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen uit de regio Gorinchem-Leerdam zet graag alle mogelijkheden voor je op een rijtje en de kosten die hieraan verbonden zijn. We vergelijken verschillende aanbieders van autoverzekeringen, berekenen de premie, kijken naar de voorwaarden en het eigen risico. We werken samen met meer dan vijftig maatschappijen, waardoor we je altijd een goed en voordelig aanbod kunnen doen. Voor ons advies kun je vrijblijvend een afspraak maken!

*Let op : het kan zijn dat de premie die u berekend heeft mogelijk nóg voordeliger of tegen betere voorwaarden kan worden aangeboden. Wilt u ons advies en een uitgebreidere vergelijking? Maak een afspraak, of neem telefonisch contact met ons op. 0183 - 67 29 99

Copyright © 2017 Van Ekeren Hypotheken & Verzekeringen
vanekeren-direct
Molenlaan 34214 EA Vuren Bellen:T. 0183 67 29 99